Register

A password will be e-mailed to you.

Days Gone patrí medzi najväčšie exkluzivity pre PlayStation 4 v tomto roku. Vydanie je naplánované na budúci týždeň, 26. apríla, avšak novinári a influenceri už hru majú k dispozícii. Niektorí dokonca dostali darom aj mimoriadne raritnú “Toolbox” edíciu, ktorá naozaj stojí za to.

V prípade spoločnosti Sony je bežnou praxou, že novinárom a influencerom poskytuje takzvané presskity svojich exkluzívnych titulov. V prípade prichádzajúceho počinu Days Gone od Bend Studio to však vyzerá tak, že tieto edície sú rovno dve. Na YouTube sa začali totiž objavovať prvé unboxingy, ktoré ukazujú “štandardný” presskit a aj ultra raritný influencer kit, ktorý dostal podobu skrinky na náradie. Ako táto edícia vyzerá a čo všetko v sebe ukrýva vám podrobne predstaví pravdepodobne najznámejší unboxing kanál na YouTube, a to TheRelaxingEnd.

Na záver už iba pripomíname, že Days Gone vychádza exkluzívne pre PlayStation 4 dňa 26. apríla 2019, pričom našu recenziu na tento titul si budete môcť prečítať deň pred vydaním, čiže 25. apríla.

Zdroj: YouTube

Komentuj!