Register

A password will be e-mailed to you.

Minulý rok bol pre fanúšikov konzol PlayStation 4 mimoriadne vydarený. Zahrať sme si mohli vynikajúce tituly ako Marvel’s Spider-Man, Detroit: Become Human, Shadow of the Colossus, či God of War. A práve posledný zmienený titul nás bude teraz zaujímať, keďže už o štyri dni uplynie rok od jeho vydania.

Práve prvé narodeniny hry God of War od Santa Monica Studio sú dôvodom, prečo autori posielajú fanúšikom obrovské poďakovanie. Ďakujú za skvelú odozvu, podporu a aj dôveru, keďže sa posledný diel tejto značky vypravil odlišnou cestou, než tomu bolo v prípade predošlých častí. Dosť však rečí okolo, viac vám už povie nasledujúce video, ktoré jasne dokazuje, že to vývojári myslia úprimne.

A aby to náhodou nebolo málo, v ponuke obchodu PlayStation Store sa pri príležitosti osláv tohto výročia objavila úplne nová dynamická téma nazvaná Your Jorney Awaits, ktorá je pre všetkých zadarmo bez ohľadu na to či hru vlastníte, alebo nie.

Zároveň by od stredy, 17. apríla, mal byť dostupný God of War Anniversary set avatarov, ktorých podobu prezrádza obrázok nižšie. Ak ste náhodou zatiaľ minuloročný God of War ešte nehrali, teraz je v ponuke u lokálnych obchodníkov za ceny začínajúce na zhruba 27€, čo za tak skvelý titul, ktorý ešte stále zbiera jednu cenu za druhou, naozaj nie je veľa.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!