Register

A password will be e-mailed to you.

Hlavný výkonný riaditeľ spoločnosti Gearbox Software, Randy Pitchford, oficiálne predstavil na PAX EAST výstave 2019 očakávaný titul Borderlands 3, ktorého existencia už bola istý čas verejným tajomstvom. Máme tu tak prvý trailer na hru, na ktorej vývojári pracujú už viac ako päť rokov.

Randy Pitchford nenechal nikoho na pochybách, že na titule Borderlands 3 sa skutočne pracuje. Gearbox Software zverejnil aj prvý gameplay trailer, ktorý ukazuje, že hra nemení svoj štýl. Práve naopak, vylepšuje ho a pokračuje v nastolenom trende. Borderlands 3 je vo vývoji pre PC, PlayStation 4 a Xbox One, no viac informácií sa dozvieme až začiatkom apríla.

Okrem nového dielu tejto komiksovo ladenej série bola ohlásená aj Borderlands: Game of the Year edícia, ktorá vyjde 3. apríla 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. PC hráči ju dostanú zadarmo formou updatu a to aj ak náhodou nevlastnia všetky DLC.

A aby toho nebolo málo, už 3. apríla 2019 vychádza aj Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel so 4K vylepšením na PC, PlayStation 4 a Xbox One pod názvom Borderlands: The Handsome Collection Ultra HD. Fanúšikovia tejto značky si tak prídu v dohľadnej dobe na svoje.

Komentuj!