Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony konečne vydala prvý gameplay trailer pre MLB The Show 19. Ten fanúšikom určite urobí radosť, keďže najnovší diel MLB umožní hráčom prežiť najkrajšie chvíle bejzbalu vďaka novému herného módu nazývanému Moments. Ten doplní aj režim March to October odkazujúci na regulárnu bejzbalovú sezónu Major League Baseball. 

Podľa známych informácií sa na obale MLB The Show 19 bude nachádzať Bryce Harper. Ten je v súčasnosti voľným hráčom a očakáva sa, že opustí Washington Nationals alias Nats, takže na propagačných obrázkoch zatiaľ nemá žiaden dres. Spoločnosť Sony však uviedla, že akonáhle znova podpíše zmluvu s tímom, jeho fotografia bude aktualizovaná.

Fanúšikovia tohto amerického športu sa budú môcť dostať do samotnej akcie už 26. marca, kedy hra oficiálne vychádza exkluzívne na PlayStation 4. Predobjednávky sú teraz k dispozícii pre Standard, MVP, Digital Deluxe a Gone Yard edície, i keď s poslednou menovanou sa spája jeden háčik.

Štandardná edícia bude dostupná vo fyzickej a aj digitálnej forme. MVP edícia okrem samotnej hry bude obsahovať digitálne doplnky ako sú napríklad 6000 Stubs (mena v hre), oblečenie, avatarov a štadión. Niektoré zdroje uvádzajú, že fyzická kópia MVP edície bude obsahovať i steelbook, avšak iné zdroje zase prítomnosť steelbooku, takže je otázne, kde je pravda. Gone Yard edícia bude už okrem spomínaných bonusov MVP edície s rozdielom 15000 Stubs a vyššieho počtu balíčkov obsahovať aj parádnu New Era Gone Yard Edition 9FIFTY šiltovku. Digital Deluxe edícia bude v porovnaní s MVP edíciou bohatšia čo sa týka bonusového obsahu, s Gone Yard edíciou si budú takmer rovné.

Na záver je tu však jedna nepríjemná správa, pretože Gone Yard edícia bude exkluzívna pre obchod Gamestop a do našich končín sa tak oficiálnou cestou nedostane. Na záver ešte prikladáme obrázok, kde si môžete prezrieť, čo presne budú jednotlivé edície obsahovať a ako sa bude líšiť počet jednotlivých bonusov.

Zdroje: PlayStation.Blog, Polygon, PlayStation

Komentuj!