Register

A password will be e-mailed to you.

O hre Crackdown 3 sa toho popísalo už dosť, najmä teda v súvislosti s neustálymi odkladmi. Hra však 15. februára konečne vychádza a Microsoft v rámci propagácie titulu dáva majiteľom konzol Xbox One možnosť získať prvý diel úplne zadarmo.

Prvý Crackdown vyšiel ešte v roku 2007 pre Xbox 360 a okamžite sa sa stal hitom. Bláznivá a intenzívna akcia s výraznou grafickou štylizáciou si získala nielen srdcia hráčov, ale aj kritikov, o čom svedčí priemer 83% na agregátore Metacritic. Titul je od minulého roku dostupný i majiteľom Xboxu One vďaka spätnej kompatibilite, no podobne ako niektoré ďalšie hry sa dočkal vylepšení a optimalizácie na aktuálnu konzolu od Microsoftu.


Počítať teda možno s vylepšenými textúrami, kvalitnejším anti-aliasingom a i rozlíšením 4K, ak teda vlastníte výkonnejší Xbox One X. V prípade, že ste úvod série v minulosti nehrali, alebo iba chcete vyskúšať, či je Crackdown niečo pre vás, potom nie je ideálnejšia príležitosť než skúsiť zadarmo prvý diel. Stačí ak zamierite do digitálneho obchodu vo vašom Xboxe a titul si pridáte do svojej knižnice. Akcia by mala byť časovo obmedzená, takže zbytočne neotáľajte, pretože zatiaľ nevieme presne, kedy rozdávanie hry skončí.

Zdroj: Polygon

Komentuj!