Register

A password will be e-mailed to you.

Insomniac Games sa vysporiadali s videoherným spracovaním populárneho pavúčieho muža naozaj veľkolepým spôsobom a Marvel’s Spider-Man si aj v našej recenzii odniesol vysoké hodnotenie. A hoci neprešlo veľa času od jeho vydania, vyzerá to tak, že autori už pracujú na pokračovaní.

Kreatívny režisér Insomniac Games, Bryan Intihar, ktorý sa podieľal už na prvej časti, prezradil na svojom twitter účte, že momentálne píše príbeh pre ďalší titul. Názov hry, ani ďalšie informácie, však nezverejnil, ale dá sa predpokladať, že ide o pokračovanie príbehu Marvel’s Spider-Man. Jednalo by sa o logický krok ako zo strany Insomniac Games, tak aj zo strany Sony, keďže hra zožala obrovský úspech a pokračovanie sa viac-menej očakáva. Zároveň sa dá predpokladať, že sa ho dočkáme až na novej generácii konzol PlayStation, čiže PlayStation 5.

To ale nie sú jediné novinky spojené s Marvel’s Spider-Man, nakoľko do hry zadarmo pribudli formou updatu 1.14 nové kostýmy, ktoré sú inšpirované komiksom Fantastická štvorka. V prvom rade ide o kostým Bombastic Bag-Man, ktorý si svoju predméru odbil v komikse Amazing Spider-Man #258. Tu Spider-Man zavítal do centrály Fantastickej štvorky, aby im pomohol v boji s neznámym symbiontom, z ktorého sa neskôr vykľul Venom. Po boji však Spider-Man skončil iba v trenírkach, a tak si musel obliecť kostým Fantastickej štvorky. Nakoľko však hrdinovia z tejto skupiny nenosia žiadne masky, Human Torch dal Spider-Manovi papierové vrecko, aby sa neprezradila jeho tajná identita. 

Druhý kostým Future Foundation bude pre mnohých pravdepodobne zaujímavejší. Spider-Man totiž v tomto prípade má na sebe kostým štandardnejšieho vzhľadu, než v prípade Bombastic Bag-Mana. Tento kostým pochádza z modernejších komiksov, kde bol Spider-Man súčasťou takzvanej The Future Foundation, ktorá sa po prvý raz objavila v komikse Fantastic Four #579 v roku 2010. Spider-Man sa však pridal až o rok neskôr, kedy nahradil hrdinu známeho Human Torch.

Na záver ešte prikladáme obrázok, kde si môže pozrieť oba kostýmy vedľa seba na takzvaných beauty shots.

Komentuj!