Register

A password will be e-mailed to you.

Najnovší diel série Call of Duty s názvom Call of Duty: Black Ops 4 zožal medzi kritikmi a hráčmi obrovský úspech a to aj napriek tomu, že v titule absentovala singleplayerová kampaň. Treyarch sa tak zameral výhradne na multiplayer, pričom kvality režimu Blackout si môžete aktuálne odskúšať úplne zdarma, aj keď hru náhodou nevlastníte.

Zameranie sa na výhradne na multiplayer značke Call od Duty evidentne veľmi prospelo. Koniec koncov, ten je už odjakživa hlavným ťahákom tejto série, pričom klasické režimy pre viacerých hráčov, tentoraz dopĺňal nielen tradičný zombie mód, ale aj Battle Royale režim Blackout. Ten je ďalším zástupcom svetového fenoménu menom Battle Royale, kde môže byť iba jeden víťaz.

Práve režim Blackout je od dneška k vyskúšaniu úplne zdarma. Treyarch sa totiž rozhodol ponúknuť všetkým hráčom skúšobnú verziu hry obsahujúcu iba tento režim, ktorú si môžete stiahnuť a zahrať od 17. januára 2019 do 24. januára 2019. Môžete tak učiniť ako na PC prostredníctvom platformy  Battle.net, tak aj na konzolách PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!