Register

A password will be e-mailed to you.

V mesiaci december nás vždy čakajú veľké zľavy a výnimku netvoria ani internetové herné obchody. Portál GOG.com tradične nezaostáva za svojou konkurenciou a spustil masívny výpredaj. K nemu navyše tradične ponúka aj ďalšiu hru úplne zdarma. 

Ide o titul Full Throttle Remastered od štúdia Double Fine Productions, o ktorom sa môžete dočítať viac v našej recenzii. V skratke sa dá povedať, že ide o remasterovanú verziu klasickej adventúry od známeho štúdia LucasArts. V nej sa chopíte role Bena, motorkára a hlavy gangu, ktorý si vraví Polecats. V istom bare sa Ben stretne s Malcolmom Corleyim, ktorý je posledný výrobca skutočných motoriek v krajine. Ben dostane od Malcolmovho podriadeného, viceprezidenta spoločnosti Adriana Ripburgera, ktorú však odmieta. Za toto odmietnutie však Ben tvrdo zaplatí, nakoľko skončí v odpadkovom koši a jeho vlastný gang je zatiahnutý do plánov podlého Ripburgera.

Titul je zdarma už len jeden deň, takže sa poponáhľajte, pokiaľ si ho chcete zahrať. Získať ho môžete na tomto odkaze.

Samozrejme, nesmieme zabudnúť spomenúť zimný výpredaj, počas ktorého je v zľave vyše 2000 titulov, medzi ktorými sa nachádzajú aj novšie kúsky ako: Thronebreaker: The Witcher Tales, Frostpunk, Divinity: Original Sin II – Definitive Edition, či Pillars of Eternity II: Deadfire.

Veľkých zliav sa dočkali aj známe tituly ako: The Witcher: Wild Hunt Game of the Year Edition (-60%), SWAT 4 (-50%), Homeworld: Remastered Collection (-80%), XCOM: Enemy Unknown Complete Pack (-80%), Heroes of Might & Magic 3: Complete (-66%), alebo ELEX (-50%).

Akcia by mala trvať približne 3 týždne, takže máte viac času si premyslieť, akú hru si kúpite pod stromček. Viac o zimnom výpredaji sa dozviete na tomto odkaze.

Komentuj!