Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle je distribútor digitálnych verzii hier, pričom veľmi často sa stáva, že jednotlivé tituly predáva v určitých tematických balíčkoch. Nedávno napríklad ponúkal balíček PlayStation 4 hier, ktoré pochádzali od vydavateľstva THQ Nordic, o čom sme vás aj informovali. Netrvalo to veľmi dlho a Humble Bundle sa rozhodol odmeniť verných nakupujúcich unikátnou hrou zdarma. Tentokrát sa jedná o vesmírnu real-time stratégiu Sins of a Solar Empire: Rebellion. 

Sins of a Solar Empire: Rebellion je v podstate samostatná expanzia pôvodného titulu, ktorý niesol názov Sins of a Solar Empire. Rozhodne je to náročnejšia záležitosť, nakoľko nejde o žiadnu dynamickú akciu podporenú príbehom v štýle série Mass Effect, či Knights of the Old Republic. Hoci trailer pre Sins of Solar Empire nevyzerá tak honosne a veľkolepo ako pri vyššie zmienených projektoch, ide pravdepodobne o najlepšiu žánrovú stratégiu, ktorá má čo ponúknuť milovníkom vesmíru a dlhého taktizovania.

Zmocníte sa v nej totiž vlastnej flotily a na preskúmavanie máte celý hlboký vesmír. Môžete udržiavať s ostatnými prímerie, budovať vlastné stanice, bojovať, no hlavne je vašou úlohou manažovať takmer všetko, čo sa deje na obrazovke. To nie je hlavne spočiatku jednoduchá úloha, no výsledky sa určite dostavia po niekoľkohodinovom hraní, aspoň to tvrdia jednotlivé recenzie. Singleplayerovú kampaň však nemusíte očakávať, nakoľko hra sa výhradne orientuje na online hranie, prípadne známe skirmish módy. Jej kvality potvrdzuje i metascore 82%. Pokiaľ si chcete vyskúšať túto originálnu stratégiu, získate ju po kliknutí na priložený odkaz. Stačí sa prihlásiť do svojho účtu, prípadne si zaregistrovať nový a následne hru pridať do svojho košíka. Nemali by ste otáľať príliš dlho. Súčasne pripomíname, že všetky získané kódy budú platné iba do 22. novembra 2018 a v prípade neaktivácie vám prepadnú.

Komentuj!