Register

A password will be e-mailed to you.

Titul PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, alebo skrátene PUBG vám dozaista netreba bližšie predstavovať. Tento titul započal šialenstvo okolo žánru Battle Royale, pričom na PC a Xboxe One sa dodnes teší veľkej popularite, a to napriek tomu, že už to nie je to, čo bývalo. Predsa len, Fortnite i najnovšie Call of Duty: Black Ops 4 zamiešali kartami.

Vývojári z Bluehole Studios si musia byť tejto skutočnosti dobre vedomí, takže po spomínaných platformách a verzii pre mobilné zariadenia konečne prinesú PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (recenziu PC verzie nájdete na tomto odkaze) aj na PlayStation 4. Možno vám vŕta hlavou, či to nie je neskoro, avšak dátum vydania pre konzolu od Sony ovplyvnili minimálne dve skutočnosti. Tou prvou je exkluzivita, ktorú si zaplatil Microsoft, no nemožno opomenúť ani fakt, že Sony sa jednoducho s hrami v predbežnom prístupe nekamaráti.

Ako môžete vidieť v oznamovacej ukážke, pre majiteľov PlayStation 4 je nachystaných zopár exkluzívnych bonusov, a to skin Nathana Drakea zo série Uncharted a batoh Ellie z hry The Last of Us. Pokiaľ máte chuť hrať PUBG na PlayStation 4, potom si do kalendára poznačte dátum 7. december 2018. Niet pochýb o tom, že si PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS na PS4 nájde dostatok priaznivcov, avšak otázkou je, či autorom už neušiel vlak. To sa však dozvieme až časom.

Komentuj!