Register

A password will be e-mailed to you.

Minulý mesiac sme vám dali do pozornosti, že štúdio Capcom, tvorcovia remaku Resident Evil 2 zverejnili prvé gameplay video, vtedy priamo komentované jedným z producentov projektu. Najnovšie však tvorcovia ponúkli dlhé, až tridsať minuté video z hrania za Claire Redfield, jednu z dvoch hlavných postáv hry.

Claire Redfield a druhú hrateľnú postavu Leona S. Kennedyho spája odhaľovanie pravdy o napojení organizácie Umbrella Corporation na mesto Racoon City. Tento desivý zážitok môžeme prežiť, rovnako ako v pôvodnej hre,  z roku 1998, z dvoch odlišných pohľadov, nakoľko hranie za Claire neprináša identický zážitok ako hranie za Leona.

Potom, čo sa dlhé čakanie fanúšikov pomaly chýli ku koncu, postupne Capcom uvoľňuje čoraz viac záberov. Čakanie by sa malo definitívne skončiť 25. januára 2019, kedy si budeme môcť toto dobrodružstvo znovu vychutnať vo vylepšenej podobe na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. A práve pri tomto čakaní nám iste dobre poslúžia aj tieto nové gameplay zábery, ktoré nám ukazujú aj ikonickú príšeru pomenovanú ako Licker.

Komentuj!