Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno sa na internete objavila kauza, týkajúca sa znásilnenia, ktorého sa mal svojho času dopustiť svetoznámy futbalisty Cristiano Ronaldo. Nie je teda prekvapením, že na to zareagovalo aj samotné EA Sports.

Inkriminovaná udalosť sa mala odohrať pred deviatimi rokmi, konkrétne v roku 2009, kedy sa Cristiano Ronaldo nachádzal v americkom Las Vegas. Aby sa o jeho čine nikto nedozvedel, na oplátku mal svojej obeti Kathryn Mayorga, vyplatiť nemalú finančnú čiastku.  Žena si to však po rokoch rozmyslela a s týmto tvrdením prišla na verejnosť. Cristiano Ronaldo ho, samozrejme, popiera a k prípadnému znásilneniu sa vyjadruje s odporom. Tvrdí, že zo strany jeho údajnej obete išlo o dobrovoľný ak a zatiaľ mu ani nebolo nič oficiálne dokázané. Už len samotná existencia tejto kauzy má však výrazný vplyv na jeho mediálny obraz.

EA Sports preto odstránilo v dôsledku udalostí uplynulých dní Cristiana Ronalda zo všetkých propagačných materiálov a videí a jeho fotografiu nenájdete ani na oficiálnej stránke, Facebooku, či Twitteri. K celej situácii sa vyjadrilo nasledovne: “Celú záležitosť ohľadom obvinení týkajúcich sa Cristiana Ronalda sledujeme, pretože od špičkových športovcov očakávame česť voči rovnakým hodnotám aké v EA uznávame.”

Komentuj!