Register

A password will be e-mailed to you.

Pokračovanie epizodického Hitmana z roku 2016 bolo ohlásené ešte len na tohtoročnej E3, avšak na prekvapenie mnohých hráčov sme sa dozvedeli, že vyjde ešte tento rok. Aktuálnejšie sú však informácie ohľadom levelov z predošlého dielu, ktoré budú podľa všetkého zahrnuté aj v titule Hitman 2. Akoby tých informácii nebolo málo, IO Interactive zverejnilo úplne nový trailer, lákajúci na džungľovú lokáciu. 

Krátka ukážka neprezrádza nič konkrétnejšie. Nevieme z nej totiž nijak vydedukovať, kto presne je náš cieľ, dokonca ani nemôžeme určiť, či pôjde o nejakú prísne stráženú vojenskú oblasť alebo nie. Samozrejme, prítomná bude i stráž, no a minimálne jeden záber môže naznačovať, že subjektom kontraktu by mohol byť drogový priekupník alebo sprostredkovateľ, čomu by nahrával aj fakt, že sa džungľa nachádza v Kolumbii. Avšak momentálne sa jedná iba o subjektívne dohady. Tiež môžeme polemizovať nad tým, či sa autori nechali inšpirovať prvým dielom v sérii, nakoľko ten taktiež obsahoval džungľovú misiu, ktorá bola na svoju dobu pomerne rozmanitá i rozsiahla.

Tá bola dokonca rozdelená do dvoch častí, pričom ponúkala priestor na akčné vybláznenie sa, pretože ste mali k dispozícii veľký arzenál strelných zbraní a množstvo nepriateľských vojakov. Zároveň však celý level pôsobil vyzývavo pre kradmejších hráčov, keďže prejsť misiu v stealth režime bolo skutočným orieškom. Džungľová pasáž bola navyše okorenená o vtipnú referenciu na legendárny gangsterský počin režiséra Briana De Palmu, teda Scarface. Snáď sa aj štúdiu IO Interactive podarí vytvoriť obdobne legendárny level.

Pokiaľ sa tešíte na ďalšiu vražednú cestu holohlavého agenta 47, tak si môžete pomaly začať pripravovať čierny oblek a červenú kravatu. Hitman 2 totiž vychádza už 13. novembra na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na záver ešte môžeme spomenúť, že pokiaľ vlastníte kompletnú predošlú sériu, jej levely budú pre vás v pokračovaní k dispozícii zdarma.

Komentuj!