Register

A password will be e-mailed to you.

Nezávislé vývojárske štúdio Bruni Multimedia pripravuje pozoruhodnú hru s názvom General Practitioner. Ide o kombináciu erotickej vizuálnej novely a simulácie, v ktorej sa ocitneme v úlohe lekára. Okrem snahy o neustály posun kariéry a zlepšovania vašich lekárskych schopností, však v tomto titule nebude chýbať ani silný erotický nádych.

Napriek tomu, že našu postavu, pochopiteľne, čakajú hlavne reálne medicínske fakty a choroby, nič vám nebráni, aby ste sa sústredili na milostný vzťah vzťah s niektorou z postáv. Podľa slov samotných vývojárov sa snažia čiastočne oživiť koncept, ktorý priniesla séria Emergency Room od Legacy Games, ktorá vyšla ešte v 90. rokoch. Chcú ponúknuť nielen plnohodnotný simulátor lekára, či manažéra kliniky, ale pokryť aj také aspekty, ako sú medziľudské vzťahy, ktoré sa často vyvinú až do milostného pomeru. Môžete sa sami slobodne rozhodnúť, čomu sa budete venovať. Môžete skúmať mesto, v ktorom žijete, pozorne sledovať zdravotný stav svojich pacientov, alebo sústrediť sa na vzťah s niektorou z postáv. Napriek erotickému podtónu sú vedecké informácie v hre presné a kódex pokryje takmer každé ochorenie, ktoré tu nájdete. Témy budú prístupné pomocou rôznych hypertextových odkazov.

General Practitioner sa momentálne nachádza stále v alfa verzii, ale stále pribúdajú nové možnosti. V súčasnosti už môžete v úlohe manažéra kliniky aj najímať nových ľudí. Každý zamestnanec a lekár na trhu práce má rôzne zručnosti a prostredníctvom inzerátu zverejníte, o koho máte záujem. Dôležitá je presne uvedená mesačná mzda, ktorú ponúkate. Vydanie betaverzie môžeme podľa sľubov vývojárov očakávať budúci rok, pričom cieľovými platformami sú zatiaľ len Windows a Android. Najnovšiu alfu vo verzii 0.0.14 je možné stiahnuť si na tomto odkaze.

Komentuj!