Register

A password will be e-mailed to you.

Obchod Humble Bundle je už známy svojimi pravidelnými akciami, trvajúcim zhruba dva týždne. Len nedávno sme vás informovali o balíku Humble ARMA 2018, ktorý je stále aktuálny, no a najnovší akciový balík obsahuje najznámejšie tituly od nemeckého štúdia Daedalic a nesie názov Humble Daedalic Bundle 2018.

Už v najnižšej cenovej hladine je toho k dispozícii skutočne mnoho zaujímavého. Za platbu len vo výške 0.85 € totiž dostanete ručne kreslenú point-and-click adventúru Memoria (2013), exploratívnu stratégiu s prostredia starovekého Orientu, obsahujúcu RPG prvky Caravan (2016), detsky štylizovanú adventúru Anna’s Quest (2015) a v neposlednom rade Deponia: The Complete Journey. To je kolekcia prvých troch dielov adventúrnej série Deponia, obsahujúcej konkrétne tituly Deponia (2012), Chaos on Deponia (2012), a Goodbye Deponia (2013) spolu s rôznymi novými bonusmi, týkajúcimi sa tejto trilógie.

V prípade že obetujete 6.67 €, k spomínaným titulom si ešte môžete prirátať navyše humornú multiplayerovú hru na skrývačku Witch It! (zatiaľ sa nachádza v predbežnom prístupe), 3D adventúru Silence (2016) a štvrtý, zatiaľ posledný diel adventúrnej série Deponia, s názvom Deponia Doomsday (2016).

Za tretí a najdrahší balíček musíte utratiť až 10.28 €, a k už uvedeným hrám navyše obdržíte ešte aj taktickú akciu z prostredia feudálneho Japonska Shadow Tactics: Blades of the Shogun (2016), vesmírnu stratégiu The Long Journey Home (2017) a vlakový simulátor z Divokého západu Bounty Train (2017). V prípade, že ste pravidelnými mesačnými odberateľmi Humble Monthly, môžete si ešte prirátať dva doláre, ktoré pribudnú k vášmu tamojšiemu účtu.

Humble Daedalic Bundle 2018 bude k dispozícii na nákup až do 19. júna 2018, kedy bude už tradične nahradený ďalším balíkom.

Komentuj!