Register

A password will be e-mailed to you.

Ako mnoho z vás vie, Blizzard pripravil pre titul Hearthstone novú expanziu s podtitulom Witchwood. Tá má už známy dátum vydania a doplnené boli, až na jednu, posledné chýbajúce karty z prídavku. 

Blizzard už skôr oznámil expanziu pre Hearthstone s názvom Witchwood. Ak si tento názov preložíte, dôjde vám, že by mala byť zasadená do lesov. Ak navyše stále hráte World of Warcraft, budete vedieť, že táto oblasť sa nachádza v  Highmountain, aj keď v tomto prípade zrejme nepôjde o priame prepojenie.

Náplň kariet je akoby z temnejšej verzie Červenej Čiapočky. Keďže všetky karty sú už známe, veľa artworkov a obrázkovej náplne tvorí rasa Worgenov. Objavia sa aj harpye, oživlé stromy, duchovia a škriatkovia.

Blizzard stanovil dátum vydania na 12. apríla 2018. Platí klasická ponuka, čiže 50 balíčkov za 50 $ avšak ako bonus vám Blizzard nadelí 20 balíkov naviac. Ak patríte k hráčom, ktorí do tejto hry neradi investujú reálne peniaze, tak po prihlásení sa do hry v limitovanom čase dostanete 3 balíky zdarma a jednu náhodnú class legendu z tejto expanzie. K tomu ešte pribudne skin pre druida, ak vyhráte 10 hier v režime Standard.

Na 9.apríla 2018 o 14:00 si Blizzard pripravil live stream, kde odhalí poslednú kartu z tohto setu. Takže, hor sa do skladania balíkov.

Komentuj!