Register

A password will be e-mailed to you.

Aj keď Microsoft ani Rare zatiaľ nevydali žiadne oficiálne údaje, po internete začal kolovať obrázok so štatistikami z uzatvorenej bety Sea of Thieves. Z uvedených údajov by sa dalo usúdiť, že beta bola veľmi úspešná, teraz už len poznatky a spätnú väzbu od hráčov treba pretaviť do vylepšení.

Tento obrázok bol údajne odfotený v Rare a odhaľuje nám niekoľko doležitých údajov.

Štatistiky hráčov

Betu si zahralo viac ako 300 tisíc hráčov. Medzi nimi sme boli aj my (dojmy z bety). Spoločne hráči nahrali v hre cez 2 milióny hodín, počas ktorých splnili cez 400 tisíc úloh, za ktoré získali dohromady viac ako 871 miliónov zlata. Maximálny počet súčasne hrajúcich hráčov bol takmer 36 tisíc.

Štatistiky lodí

Tu to bolo vyrovnané, najviac bolo v hre spawnutých lodí pre štvorčlenné posádky, viac ako 160 tisíc. Takmer 133 tisíc lodí si vybrali hráči na hranie sólo. O niečo menej, necelých 122 tisíc lodí bolo spawnutých pre potrebu hrania vo dvojici.

Štatistika sledovanosti

Tu je najdôležitejšie len spomenúť, že hra bola počas beta testu najsledovanejšou na Twitchi aj Mixeri. Celkovo v nej ľudia napozerali 14 miliónov hodín.

My máme pre vás takisto záznam z hrania sólo režimu. Pozrieme sa na hru od začiatku plavby, cez hľadanie správneho ostrova a pokladu na ňom, až po boj s kostlivcami a triumfálny útek.

Sea of Thieves vychádza 20. marca 2018 pre Xbox a PC Win 10.

Komentuj!