Register

A password will be e-mailed to you.

Kto by nepoznal večne nahnevaného Kratosa? Tento poloboh, pre mnohých ikona značky PlayStation, ako vieme čoskoro príde aj na PlayStation 4. Kedy sa tak stane?

Avšak informácii spojenými s vydaním hry je dostupných o čosi viac, ako si tvorcovia prajú. Minulý týždeň začala internetom kolovať správa, že pokračovanie akčnej série vyjde 22. marca 2018. Dôkazom bolo zverejnenie dátumu na Playstation Store, aj keď pravdepodobne nechcene. Správa každopádne prešla celým internetom, avšak k jej potvrdeniu zatiaľ nedošlo.

Už dnes v noci nás čaká event The Game Awards 2017, kde máme čakať niekoľko zaujímavých oznámení, no je málo pravdepodobné, že sa sa v rámci neho objaví God of War. Reálnejšie sa javí Playstation Experience 2017, kde by sme sa mohli oficiálne dozvedieť dátum vydani. Tlačová konferencia by mala prebehnúť v sobotňajších skorých ranných hodinách a ak bude dátum 22. marec 2018 potvrdený, respektíve vyvrátený, tak to bude práve tam. Bola by to ideálna príležitosť, nakoľko kde bude vhodnejšie oznámiť dátum, ako na svojej vlastnej akcii?

Zdroj: WWG comicbook

Komentuj!