Register

A password will be e-mailed to you.

Po dlhšej dobe sme sa opäť dočkali kvalitného balíka od Humble Bundle. V ponuke sú hry rôznych značiek, pod ktoré sa podpísal známy japonský vydavateľ Capcom.

Oficiálny názov Humble Capcom Rising Bundle jasne značí jeho obsah. Tešiť sa už tradične môžete na obsah rozdelený do troch vrstiev podľa zaplatenej sumy. Tá najnižšia bude vaša už za 1 dolár a poskytne rovno 3 hry. Prvou z nich je nenápadná, avšak vcelku vydarená plošinovka Strider odohrávajúca sa v dystopickej budúcnosti. Nájdeme tu aj podpriemernú akčnú záležitosť Umbrella Corps, ktorá sa snažila obohatiť značku Resident Evil, avšak v recenziách aj u hráčov totálne prepadla všade okrem Japonska. Vrstvu uzatvára DmC: Devil May Cry, reboot známej série výborných hack-n-slash akčných hier.

Prostredná vrstva vám za prekonanie priemernej platby od všetkých hráčov odomkne 5 položiek. Najmenej významný je určite upgrade hry Umbrella Corps do deluxe edície, avšak zbytok tejto vrstvy je dostatočne silný. Nájdete tu Dead Rising 2: Off the Record, samostatný spin-off série Dead Rising, kde si zabíjanie zombíkov budete užívať po stovkách. Pri zombíkoch aj ostaneme, ďalšími hrami sú totiž diely série Resident Evil. Konkrétne tu nájdete HD Remaster prvého dielu, nultého dielu a nakoniec aj šiesty diel tejto legendárnej série. Ak patríte k mladším hráčom, práve remastery by vás mohli presvedčiť o kvalitách tejto značky. Najvyššia vrstva sa vám odomkne za 12 dolárov a odmení vás dvoma hrami. Dead Rising 2 aj Dead Rising 3: Apocalypse Edition vám zhodne ponúknu odľahčený zážitok plný humoru a rôznych možností, ako zábavne likvidovať davy zombíkov.

Celkom slušný mix, čo poviete? V takejto ponuke si určite každý nájde svoje, preto neváhajte a prezrite si balík aj na stránkach obchodu.

Komentuj!