Register

A password will be e-mailed to you.

Záplava LEGO hier je na pohľad nekonečná a nový prírastok sa bude venovať licencii LEGO Ninjago. Tá sa totiž tento rok dočká nového filmu a pri tejto príležitosti nám Traveller’s Tales prinesú aj jeho hernú adaptáciu.

Hra vyjde 22. septembra, teda presne s príchodom nového filmu do kín. Titul s pomerne krkolomným oficiálnym názvom The LEGO Ninjago Movie Video Game si užijú hráči na PC, PS4, XBO a aj na Switchi. Z priloženého traileru sa dá usudzovať, že sa opäť môžeme tešiť na klasickú hrateľnosť LEGO hier od štúdia Traveller’s Tales, ktoré si tento koncept osvojilo už pred rokmi.

Hra bude ponúkať 8 rôznych lokalít podľa filmu a v každej budete mať k dispozícii aj Challenge Dojo, kde môžete testovať svoje zručnosti proti zlepšujúcim sa protivníkom. Chopíte sa známych postáv ako Lloyd, Nya a samozrejme aj zbytku partie predstavenej vo videu. Časom budete dostávať a vylepšovať rôzne schopnosti, ako napríklad beh po stenách, vyššie skoky alebo odlišný bojový štýl. Autori údajne zapracovali aj na vylepšení možnosti pohybu postáv na scéne. Samozrejmosťou je lokálny kooperatívny režim pre 4 hráčov na rozdelenej obrazovke. Okrem spolupráce však budú môcť zmerať sily aj v 4 rozličných súbojových módoch.

Komentuj!