Register

A password will be e-mailed to you.

Známy obchod Humble Bundle raz za čas príjemne prekvapí nejakou akciou. Tentokrát sa v ponuke Humble Store objavila zadarmo relatívne nová realtime stratégia Dungeons II z roku 2015, ktorá navyše obsahuje české titulky.

Hra Dungeons II svojho času príjemne prekvapila štylizovanou grafikou, zaujímavým a vtipným príbehom a humorom. Žánrovo sa dá zaradiť medzi mix klasickej realtime stratégie a hru na pána jaskyne, ktorú ako prvú priniesol Dungeon Keeper. V priebehu hrania si vytvoríte vlastnú oddanú armádu, ktorá sa bude skladať z dvoch frakcií, a to démonov a hordy bojovníkov. Celkovo budete mať k dispozícii 26 rôznych typov príšer, kreatúr a hrdinov. Počas hrania máte nad touto armádou nepriamu kontrolu. Dôležitou súčasťou hry je vytváranie nových poddaných, ktorý sú potrební pre rozširovanie vášho panstva a vašej zlej moci. Ďalšou významnou zložkou Dungeons II sú strategické bitky a taktické boje s vašimi protivníkmi. Po každom víťazstve následne môžete s potešením sledovať šírenie vášho temného vplyvu.

Využite teda túto príležitosť, ktorá je limitovaná časom a končí 13. mája a vyzdvihnite si kľúč zadarmo, ktorý si následne aktivujte na Steame. Hra obsahuje aj české titulky a inak stojí na Steame aj na Humble Bundle takmer 30€. Hru si môžete aktivovať na tomto odkaze v prípade, že máte účet na Humble Bundle a aj na Steame.

Komentuj!