Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle prichádza s parádnou ponukou, vďaka ktorej sa môžete pekne naraz dostať k jednej z najlepších herných sérii českého herného priemyslu. Reč je o sérii ArmA.

Stránka Humble Bundle je zameraná na podporu charity a iných prospešných organizácií. Väčšinou sa ich ponuka spája s balíkom hier, ktoré majú niekoľko úrovní. Kým tú prvú odomknete za minimálnu čiastku, ďalšia už má stanovený o niečo väčší limit a za tretiu a poslednú zaplatíte, pochopiteľne, najviac. Vy však môžete darovať sumu akú chcete, avšak v prípade, že ste nerozhodný, môžete sa riadiť sumami, ktoré stanovili autori.

Nie vždy sa ponuka Humble Bundle trafí každému do vkusu, no dnes je v akcii česká vojnová klasika ArmA od spoločnosti Bohemia Interactive. Akcia potrvá klasicky približne dva týždne a to do 14.3.2017. Ponuka má klasicky 3 úrovne. V tej prvej za 1$ si môžete vychutnať 3 hry. Pod názvom ArmA: Gold Edition nájdete titul ARMA: Armed Assault, vrátane datadisku ArmA: Queen’s Gambit, ďalej je tu Operation Flashpoint (ktorý bol neskôr premenovaný na ArmA: Cold War Assault – viac v našom dvojdielnom článku TOP 11 najlepších českých hier) a taktiež menší titul ArmA Tactics. Za prekonanie priemernej ceny všetkých nákupov(momentálne na úrovni 13,04$) sa vám ponuka rozšíri o pokračovanie ArmA II, standalone datadisk Operation Arrowhead a jeho sťahovateľné prídavky. Ak však prihodíte necelé 2 doláre, za 15$ vašu zbierku skompletizuje ArmA III a jeho DLC ArmA III Karts.

Tak čo poviete? Táto ponuka sa javí ako mimoriadne výhodná, hlavne ak nevlastníte žiadnu z menovaných hier. Ak vám však chýba iba tretí diel, aj v tomto prípade sa vám tento nákup oplatí, nakoľko napríklad na Steame za ňu musíte zaplatiť omnoho viac. Zvyšok naviac môžete kedykoľvek darovať. Celú ponuku nájdete na tomto odkaze.

Komentuj!