Register

A password will be e-mailed to you.

Tento rok je pre priaznivcov značky Mass Effect priaznivý, nakoľko už o pár mesiacov vyjde štvrtý diel s podtitulom Andromeda. Skôr, než sa bude možné pustiť do nového vesmírneho dobrodružstva je tu výborná príležitosť pripomenúť si Mass Effect 2, ktorý uzrel svetlo sveta v januári roku 2010. EA ho totiž rozdáva zadarmo.

Keďže sme spomenuli EA, asi vám došlo, že hru nájdete zadarmo na Origine. Mass Effect 2 tak vystriedal v ponuke “On the House” vynikajúcu klasiku Dungeon Keeper, ktorú ste si snáď všetci stihli zaradiť do svojej hernej knižnice.

me2

To, že EA uvolnili k stiahnutiu zadarmo práve Mass Effect nie je náhoda, pretože ide o vynikajúci spôsob, ako hráčov nalákať na štvrtý diel a podporiť tak mediálnu kampaň, ktorá bude s blížiacim sa dátumom vydania silnieť. Pokiaľ ste náhodou hru ešte nehrali, určite tak urobte, rozhodne to stojí za to. Jediné, čo pre získanie hry potrebujete je účet v službe EA Origin. Následne zamierte na tento odkaz, respektíve si zapnite Origin klienta, zamierte do ponuky “On the House” a hor sa do sťahovania, pretože Commander Shepard vás už totiž netrpezlivo očakáva.

Komentuj!