Register

A password will be e-mailed to you.

PlayStation Experience je už tradičnou akciou spoločnosti SONY. Ako býva zvykom, práve na tejto akcii dochádza k oznámeniam nových titulov, či odhaleniu prvých gameplay videí. Tento rok nebol výnimkou a vďaka tomu tu konečne máme oficiálne potvrdený vznik pokračovania vynikajúceho titulu The Last of Us.

Vo svete videohier azda niet hráča, ktorému by štúdio Naughty Dog nič nevravelo. Tvorcovia značiek ako Crash Bandicoot, Jak & Daxter a Uncharted patri medzi záruku kvality, čo potvrdili v roku 2013 hrou The Last of Us. Vynikajúce recenzie, spokojní hráči, čo viac možno chcieť. Možno iba pokračovanie…

Klebety o vzniku pokračovania jedného z najlepších titulov predošlej konzolovej generácie (a pre mnohých jednej z najlepších hier celkovo) sa šírili internetom už pomerne dlho, no až včerajšia tlačová konferencia na PlayStation Experience 2016 ukončila všetky dohady. Nakoľko Naughty Dog celú keynote zahájili s Uncharted: The Lost Legacy, iba málokto dúfal, že dôjde aj na niečo ďalšie od tohto štúdia. Opak bol však pravdou. A ako sa hovorí, to najlepšie prichádza nakoniec.

Naughty Dog v premiérovej ukážke potvrdili, že pracujú na The Last of Us Part II, pričom návrat hlásia aj hlavné postavy z prvého dielu – Joel a Ellie. Okrem traileru zatiaľ o samotnej hre nie sú dostupné žiadne bližšie informácie. Vieme iba to, že vývoj je na začiatku. Nevieme ako vám, no nám osobne stačí i to málo, čo sme dostali. Nebudeme už ale chodiť okolo horúcej kaše, radšej si pozrite, čo si pre hráčov Naughty Dog nachystali tentokrát.

Komentuj!