Register

A password will be e-mailed to you.

Sériu Tekken poznajú azda všetci, veď je tu s nami už od roku 1994, kedy sa prvý diel objavil na herných automatoch. Najväčšiu slávu si dozaista vyslúžil tretí diel, ktorý dodnes patrí medzi to najlepšie zo žánru bojoviek. Budúci rok sa konečne dočkáme vydania Tekkenu 7 na herných konzolách a PC, takže sa tvorcovia pripomínajú novým trailerom.

Spomínaný trailer sa samozrejme zameriava na klan Mishima, keďže práve Tekken 7 by mal spor v tomto klane a rodine príbehovo uzavrieť. Okrem toho samozrejme nechýbajú ani ďalšie slávne postavy tejto série, ako napríklad Paul Phoenix, Marshall Law, Jack (tentokrát v prevedení Jack-7) a mnoho ďalších. Nebudú chýbať ani nové postavy, medzi ktorými (aspoň čo do príbehovej dôležitosti) vyčnieva Kazumi Mishima – manželka Heihachiho Mishimu a matka Kazuyu Mishimu. Fanúšikom série Street Fighter určite bude známa postava Akumu. ten bude v novom Tekkene hosťovať, no jeho dôležitosť v príbehu má byť značná. Celkovo na hráčov bude čakať 32 bojovníkov, čo je rozhodne veľmi slušné číslo.

Dej sa však nebude točiť iba sporu v klane Mishima, dôležitú úlohu má v príbehu zohrať aj organizácia Archers of Sirius, ktorú vedie Claudio Serafino. Táto organizácia je akousi anti-diabolskou spoločnosťou, ktorá bojuje proti diabolským génom, ktoré v sebe má ako Kazyua Mishima, tak i jeho syn Jin Kazama (a podľa doterajších informácií ich mala v sebe aj Kazumi Mishima). Hra by podľa tvorcov mala mať omnoho temnejší príbeh než predošlé časti a určite bude zaujímavé sledovať, ako sa rodinný konflikt klanu Mishima nakoniec skončí.

Presný dátum vydania zatiaľ stále tvorcovia neprezradili, no mali by sme dočkať v prvej polovici budúceho roku. Tekken 7 príde na PS4 (s doposiaľ neupresneným PlayStation VR obsahom), Xbox One a po prvý krát si táto séria odbije svoju premiéru aj na PC.

Komentuj!