Register

A password will be e-mailed to you.

O vzniku samostatnej verzie populárnej kartovej hry Gwent z tretieho Witchera sme už informovali. Nových informácií bude časom určite ešte pribúdať, no s jednou sa môžeme podeliť už teraz.

Už po ohlásení Gwentu bolo jasné, že sa budeme môcť tešiť na vzájomné zápolenia hráčov, čiže niečo, čo sme si vo Witcherovi logicky užiť nemohli. Spokojní však budú aj tí, ktorých zaujíma singleplayer  –  CD Project RED ho neplánuje zanedbať a nemá v pláne iba jednu singleplayerovú kampaň, ale rovno viacero.

asdawe

Každá z nich pritom bude mať vlastný príbeh a vlastnú hlavnú postavu. Každá kampaň sa bude odohrávať na izometrickej mape, kde budete môcť plniť dokonca aj vedľajšie úlohy a postupne si odomykať nové karty. Dá sa predpokladať, že každá pritom bude mať vlastnú sadu kariet a taktiež i to, že ich bude podstatne viac ako v treťom Witcherovi.  Nakoniec, dohratie ľubovoľnej z nich by vám malo zabrať približne desať hodín.

To znie celkom zaujímavo, nemyslíte? Na záver len pripomenieme, že uzatvorený beta test bude spustený 26. septembra a pokiaľ sa ho chcete zúčastniť, stále máte možnosť.

 

Komentuj!