Register

A password will be e-mailed to you.

Videohry s Batmanom, konkrétne séria “Arkham” patrí medzi najlepšie hry na motívy komiksov. Všetky štyri časti ponúkli niečo nové, zaujímavé, i keď posledný diel s názvom Batman: Arkham Knight hráčom na PC veľa radosti neurobil. Problémy však nespôsobilo štúdio Rocksteady, ale Iron Galaxy Studios, ktoré sa postaralo o PC port. Dosť ale o poslednej časti, o nej sa dnes baviť nebudeme.

Dnešná novinka súvisí s hrami Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City, keďže práve tieto hry by sa už čoskoro mali dočkať opätovného vydania v kolekcii zvanej Batman: Return to Arkham. O jej vydaní sa povrávalo už dlhšiu dobu, no indície na internete hovorili jasne, kolekcia bude. A podľa talianskeho magazínu vydavateľa Warner Bros. Games sa tak stane už veľmi skoro.

Ako je zrejmé, do kolekcie sa nedostal Batman: Arkham Origins, ktorý síce nevznikol pod taktovkou štúdia Rocksteady, no v istom ohľade možno teraz považovať túto kolekciu za nekompletnú. Kolekcia prvých dvoch dielov by mala zahŕňať i všetky DLC, ktoré boli vydané, takže kolekcia bude obsahovať tzv. GOTY edície oboch hier.

Na tom všetko je najzaujímavejší dátum vydania, ktorý si je možné všimnúť v ľavom hornom rohu. Niekto si už možno všimol, no ak nie, tak magazín uvádza údaj 10. giugno, čo znamená 10. jún. Pre všetkých majiteľov súčasnej konzolovej generácie môže ísť o lákavú ponuku, najmä ak predošlé hry ešte nehrali, prípadne si chcú pripomenúť kvality prvých dvoch dielov.

Zvláštne je uvedenie dvoch cien, pričom jedna uvádza cenovku 35 € a druhá zase klasickú sumu pre nové tituly, a to 49,90 €. Dátum vydania je “za rohom”, takže v najbližšej dobe očakávame aj oficiálne oznámenie, po ktorom budeme múdrejší. Čo hovoríte na takúto kolekciu; stojí za to, alebo Vás absencia Batman: Arhkam Origins od kúpy odrádza?

Komentuj!