Register

A password will be e-mailed to you.

Počas včerajšieho popoludnia bol hernému svetu predstavený nový príbehový trailer na očakávanú hru MAFIA III. Ten odhalil to najdôležitejšie, na čo čakala väčšina hráčov, a to dátum vydania. Ak ste náhodou trailer prehliadli, svoj rest môžete napraviť priamo tu. Okrem traileru sme sa Však dočkali aj nových obrázkov priamo z hry a niektoré zahraničné média sa podelili aj o nové gameplay videá.

V prvom rade sa pozrieme na gameplay videá, ktoré zverejnili média GameSpot a GamesRadar+. Vo videu od prvého menovaného s názvom “Muscle Cars & Organized Crime” si užijete kopec akcie, nechýba ani jazda autom a násilie. Lincoln sa so svojimi nepriateľmi veľmi maznať nebude, ale nebudeme Vám predsa opisovať to, čo si môžete pozrieť na vlastné oči.

Druhé gameplay video pochádza od GamesRadar+. V porovnaní s prvým videom toho uvidíte viac, keďže stopáž videa sa zastavila tesne pod desiatimi minútami. Niektoré zábery pochádzajú z rovnakých pasáží, avšak niektoré sú odlišné, prípadne dlhšie. V každom prípade je na oboch videách čo pozerať, najmä ak sa na titul MAFIA III tešíte.

Spomínali sme aj nové screenshoty, ktoré by mali pochádzať priamo z hry a treba povedať, že vyzerajú veľmi slušne. V redakcii sa stále nevieme zhodnúť, či táto hra oprávnene nesie meno MAFIA III, keďže niekto tvrdí, že značka MAFIA by mala zobrazovať klasickejšie poňatie týchto zločineckých organizácií, no na druhú stranu tu máme názory, že i mafia sa časom vyvíjala a menila, takže zobrazenie modernejšej doby je správny a logický krok. Aký názor máte Vy?

V každom prípade, je najdôležitejšie, aby hra bola kvalitná, potom už na jej mene tak úplne záležať nebude, i keď štúdio Hangar 13 má pred sebou veľmi náročnú úlohu. Ako to dopadne sa dozvieme 7. októbra, na kedy je naplánovaný dátum vydania. Na úplný záver tu ešte máme predobjednávkové box-arty pre všetky tri chystané edície.

preorder boxarts

Komentuj!