Register

A password will be e-mailed to you.

Značka MAFIA sa v našich končinách teší obrovskej popularite. Nové pokračovanie síce už nevzniká v susedných Čechách, no i napriek tomu na nej pracujú ľudia, ktorý z českej pobočky odcestovali za “veľkú mláku”. Štúdio Hangar 13 má pred sebou neľahkú úlohu, nakoľko nadviazať na úspech dvoch predchodcov bude náročné.

O tretej časti série MAFIA sme už čo-to popísali, takže ak ste náhodou predošlé informácie prehliadli, neváhajte a navnaďte sa na prichádzajúcu pecku niektorým z našich článkov. Vieme, v akom období sa hra bude odohrávať, kto bude hlavný hrdina a poznáme aj jeho pomocníkov. Príbehová linka taktiež nepatrí medzi utajované elementy titulu, no zatiaľ sme sa nedozvedeli to najpodstatnejšie, a to dátum vydania.

Známy insider Wario64 na svojom Twitter účte počas včerajšku napísal, že MAFIA III bude vydaná v rovnaký mesiac ako Gears of War 4, čo znamená október. Dnes tu máme úplne nový príbehový trailer nazvaný “One Way Road”. Potvrdzuje mesiac vydania, ktorý bol naznačený už včera. Nebudeme zbytočne strácať čas, pozrite sa na novú ukážku jedného z najočakávanejších titulov tohto roku, navyše s CZ titulkami.

Ak ste si už ukážku pozreli, určite ste zistili, že Wario64 mal pravdu a MAFIA III skutočne vyjde počas októbra, konkrétne 7. 10. 2016. Ak si hru predobjednáte, dostanete navyše niekoľko bonusov ako exkluzívne autá a zbrane. Traileru nechýba dobrá hudba, ktorú určite budú poznať všetci priaznivci kultového filmu Pulp Fiction. Titul príde pre PC, PS4, XBOX One.

Komentuj!