Register

A password will be e-mailed to you.

Nezávislé štúdio iFun4all Ltd. prinieslo hráčom počas minulého roku titul Red Game Without a Great Name. Jednalo sa o puzzle hru, v ktorej ste museli mechanickému vtákovi pomôcť prejsť z bodu A do bodu B cez rôzne nástrahy. Už o pár dní príde do predaja pokračovanie nazvané Green Game: TimeSwapper.

Titul Green Game: TimeSwapper sa bude niesť v podobnom duchu ako jeho predchodca, pôjde teda o puzzle záležitosť, v ktorej opäť budete pomáhať mechanickému vtákovi na ceste do bezpečia, pričom Vás budú ohrozovať rôzne nástrahy. Tentokrát však budete mať k dispozícii vymoženosť v podobe manipulácie s časom, vďaka čomu budete môcť zachrániť hlavnému hrdinovi kožu, respektíve kov.

01

Ako si môžete povšimnúť z priložených obrázkov, hra bude mať zaujímavé grafické stvárnenie so zaujímavou štylizáciou. Hlavnou farbou bude zelená, ako už naznačuje aj samotný názov. K tomu Vám bude hrať príjemný jazzový soundtrack.

03

Spomínaného mechanického protagonistu titulu však Vy neovládate, ten sa po úrovni pohybuje samovoľne a mieri do klietky, ktorá znamená jeho záchranu. Vašou úlohou bude za pomoci manipulovania s časom pomôcť, aby Vás zverenec neboj niektorou z nástrah zničení na malé súčiastky. K cieľu by vždy malo viesť niekoľko rôznych ciest, čo môže titulu pomôcť v životnosti pri opätovnom hraní. V úrovniach, ktorých celkový počet sa zastavil na čísle 50 budú umiestnené rôzne power-upy a bonusy, ktoré Vám pomôžu k úspešnému prechodu danej úrovne.

02

Pre hráčov obľubujúcich puzzle hry, pri ktorých si potrénujú šedú kôru mozgovú môže ísť o zaujímavú voľbu. Hra sa navyše dostala medzi najlepšie hry v rámci IndiePlus 2016, čo by mohlo naznačovať, že pôjde o kvalitný počin. Ak Vás hra zaujala, nebudete musieť čakať dlho, vydanie je naplánované už na 4. apríl 2016. Green Game: TimeSwapper najskôr dorazí na Steam, pričom neskôr počas roku (niekedy v lete) by sa mali dočkať aj hráči na PS VITA, iOS a Androide.

V redakcii už titul máme k dizpozícii a pripravujeme pre Vás recenziu, ktorú zverejníme v najbližších dňoch.

Komentuj!