Register

A password will be e-mailed to you.

Konečne poznáme všetky druhy multiplayer módov, ktoré budú dostupné ihneď po vydaní hry DOOM. V beta teste sa dočkáme iba dvoch z nich.

Pre hráčov zbehlých v online strielačkách budú niektoré druhy módov povedomé. Tie boli samozrejme prispôsobené povahe Doomu – rýchly boj v uzavretých, stiesnenejších priestoroch.

Pomerne neprehladné a krátke video predstavuje mody Soul Harvest, Freeze Tag, Warpath, Domination, Team Deathmatch a Clan Arena.

Soul Harvest bude mód podobný klasickému Deathmatchu, no fragy si zaslúžite až zobraním duše zabitých nepriateľov. Vo Freeze Tag protivníkov zdržíme a následne zlikvidujeme efektným zmrazením, V rámci Warpath budú po mape rozmiestnené démonické runy, pomocou ktorých sa zmeníte na obrovské “overpowered” monštrum. V Domination móde sa môžeme tešiť na klasické získavanie miest v štýle Capture the Flag, okorenené náhodnými dropmi démonických rún. Team Deathmatch bude klasickým tímovým mejdlom plným rún, no sľúbené sú aj špeciálne power-ups a silnejšie zbrane. Clan Arena mód bude najmä pre poctivcov – nečakajte v ňom žiadne power-upy, ani obnovu zdravia alebo brnenia, ani démonické runy.

Uzavretý beta test DOOM multiplayeru trvá od 31. marca do 3. apríla. Zapojiť sa môžu štastlivci, ktorí si stihli všas predobjednať Wolfenstein: The New Order. V rámci bety sa dočkáme iba módov Team Deathmatch a Warpath a máp Heatwave a Infernal. Ostatné módy a mapy si budeme môcť zadusiť az po oficiálnom vydaní.

Samotná hra príde do predaja 13. mája pre platformy PC, PS4 a XBOX One. Piatok trinásteho ako sa patrí!

Komentuj!