Register

A password will be e-mailed to you.

Vedeli ste, že marec je mesiac knihy? Zdá sa, že sa to odráža aj na ponuke marcových titulov, ktorá za herne bohatým februárom mierne zaostáva. Nezúfajte, stále sa tam nájdu pekné kúsky.

1. marec 2016

Heavy Rain (PlayStation 4)

Táto výborne zvládnutá, recenzentmi velebená adventúrka so super príbehom vyšla ešte v roku 2010 iba na Xbox 360 a PlayStation 3. Už od prvého marcového dňa bude konečne dostupná aj na PlayStation 4.

Far Cry Primal (Windows PC)

Po konzolistoch sa na šípy, kamene a mamuty môžu tešiť aj PC-čkári. Ako dopadol Far Cry Primal v našej redakcii sa dočítate v recenzii od Martina.

3. marec 2016

Black Desert Online (Windows PC)

MMORPG Black Desert Online prichádza do európskych a severoamerických herných e-shopov a predajní po dlhých šiestich rokoch vývoja. Na vývoji pracovalo kórejské štúdio Pearl Abyss. Skúšal niekto beta verziu?

8. marec 2016

Tom Clancy’s The Division (PlayStation 4, Windows PC, Xbox One)

Pre väčšinu hráčov zrejme najočakávanejšia hra tohto mesiaca. Viac ako 6 miliónov ľudí sa zapojilo do beta testu tejto novej open-world strielačky od Ubisoftu. Budú vysoké očakávania naplnené?

11. marec 2016

Hitman (PlayStation 4, Windows PC, Xbox One)

Agent 47, plešatý pán s čiarovým kódom (z krabice od mlieka) vytetovaným na temene si už čistí svoj arzenál zbraní v rámci prípravy na nové misie. Po beta teste, zbabranom filme odklade dátumu vydania hry konečne Hitman prichádza aj s novou epizodickou štruktúrou, a to na všetky kľúčové platformy.

15. marec 2016

UFC 2 (PlayStation 4, Xbox One)

Po takmer dvoch rokoch vychádza nasledovník úspešného titulu UFC. Bolo by naivné ošakávať od EA Sports prevratné zmeny, no môžeme sa tešiť na o niečo lepšiu grafiku, plynulejší pohyb a nový Knockout mód. Popri aktuálnych hviedzach ako Conor McGregor a Ronda Rousey sa predvedie aj legendárny Mike Tyson!

17. marec 2016

Need for Speed (Windows PC)

Vlažne prijatý samozvaný nástupca Underground série bude po mesiacoch dostupný aj ako PC verzia. Xbox verzia hry Need for Speed dostala v našej recenzii priemerných 65%.

 

29. marec 2016

MLB 16: The Show (PlayStation 4, Xbox One)

V našich končinách síce nie moc populárny šport – baseball, sa teší obľube najmä v USA. Sony sľubuje v najnovšej MLB (Major League Baseball) videohre mnoho vylepšení, nový perk systém a viac možností ovládania v kľúčových momentoch.

Komentuj!