Register

A password will be e-mailed to you.

O pokračovaní Outlastu sme Vás už informovali. Autori boli doteraz na bližšie informácie skúpy, no keďže je vydanie naplánované na tento rok, pomaly, ale isto je potrebné začať odhaľovať detaily. Dnes sme sa dozvedeli prvú zaujímavosť týkajúcu sa príbehu.

Outlast II sa pravdepodobne bude točiť okolo samovrážd, respektíve hromadného masakru. Autori počas vývoja študovali detaily o udalosti, ktorá sa odohrala počas roku 1978. Táto je známa ako Jonestown massacre a spája so sebou nepochopiteľné úmrtie vyše 900 ľudí. Najbizarnejšia na tom všetkom je skutočnosť, že všetci si zobrali život dobrovoľne, pričom medzi obeťami bolo aj mnoho detí. Všetci boli členmi sekty, ktorá si hovorila Chrám ľudu. Pravdepodobne najznámejšia masová samovražda slúžila autorom ako inšpirácia pri tvorbe pokračovania jedného z najpopulárnejších horrorov posledných rokov, ako potvrdil Philippe Morin zo štúdia Red Barrels.

Zatiaľ nie je zrejmé, ako Red Barrels zapracujú jeden z najznámejších masakrov do príbehu, nad tým visí otáznik. Či budeme musieť utiecť pred psychopatmi z dákej sekty, alebo sa “iba” staneme svedkami hromadnej samovraždy uvidíme až po odhalení hry. Dovtedy môžeme iba hádať…

Akú spojitosť s jonestownským masakrom tipujete Vy?

 

Komentuj!