Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Logitech minulý štvrtok uviedla na trh svoj nový produkt – novú klávesnicu Logitech® G810 Orion Spectrum určenú špeciálne pre hráčov. Mechanická herná klávesnica plnej veľkosti s úplným názvom Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard disponuje prispôsobiteľným RGB podsvietením, mechanickými spínačmi Romer-G™ a samostatnými tlačidlami pre ovládanie multimédií.

„Počas posledného roku a pol sme sa stretávali s desiatkami hráčov a pýtali sa ich, čo chcú od hernej klávesnice. Výsledkom je klávesnica G810 Orion Spectrum – s čistým a prepracovaným dizajnom, ktorého cieľom je poskytnúť špičkový výkon,“ nechal sa počuť Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ divízie herných zariadení spoločnosti Logitech.

JPG 300 dpi (RGB)-G810 Raylan_TopDown Blue Keys_US

Súčasne Logitech oznámil spoluprácu so spoločnosťou Ubisoft. Logitech sa podieľa na uvedení herného titulu Tom Clancy’s The Division akčnými balíčkami. Počnúc 8. marcom budú tri herné klávesnice s úplnými názvami Logitech® G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard, Logitech® G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard a Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Gaming Keyboard súčasťou akčných balíčkov spolu s plnou verziou hry, ktorá vyjde 8. marca 2016.

Všetky klávesnice sú osadené mechanickými spínačmi Romer-G™.Klávesnice disponujú aj inteligentným RGB podsvietením tlačidiel, takže si môžete vybrať a prispôsobiť farbu podsvietenia každej jednotlivej klávesy – vyberať môžete z palety farieb s 16,8 miliónom farebných odtieňov prostredníctvom obslužnej aplikácie Logitech Gaming Software (LGS). Môžete si tiež vybranými farbami zvýrazniť určité tlačidlá, aby ste mali lepší prehľad o príkazoch, alebo si môžete upraviť farby tak, aby ladili s vašou hernou zostavou a môžete si vytvárať vlastné profily pre rôzne hry.

JPG 300 dpi (RGB)-G810 Raylan Beauty RGB US-1

Klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum a Logitech G910 OrionSpark majú naviac dokovací slot Logitech G ArxControl. Podporuje väčšinu mobilných telefónov s operačnými systémami iOS® a Android™ a poskytuje jednoduchý prístup k aplikácii Logitech G Arxapp, ktorá na vašom mobilnom zariadení zobrazí širokú škálu doplnkových informácií z danej hry.

Všetky tri klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum, Logitech G810 OrionSpectrum a Logitech G910 OrionSpark budú v akčných balíčkoch s hrou k dispozícii od 8. marca za predpokladané maloobchodné ceny, ktoré sú v danom poradí 159 €, 189 € a 199 €.

JPG 300 dpi (RGB)-Raylan _TopDown_LightBleed

Komentuj!