Register

A password will be e-mailed to you.

Herné štúdio Criterion sa v minulosti preslávilo najmä sériou arkádových závodov s prepracovanými deštrukciami Burnout, no taktiež vytvorili výbornú FPS Black. Po odkúpení tohto štúdia gigantom menom EA sa pôvodný team Criterionu rozdelil. Niekoľko vývojárov založilo nové štúdio nazvané Three Fields Entertainment a predstavujú svoju prvotinu Dangerous Golf.

Tvorcovia hry považujú klasický golf za nudný, preto sa rozhodli, že je potrebné ho niečim okoreniť. Vznikol tak Dangerous Golf, kde budete musieť po ceste do golfovej jamky poničiť čo najviac predmetov. Znie to síce bizarne, ale mohla by to byť zábava. Titul sa nebude odohrávať iba v exteriéroch, ako je pri golfe zvykom, dostaneme sa aj do interiérov ako hotelová kuchyňa, trblietavá plesová sála, vidiecká čerpacia stanica, či majestátny stredoveký hrad.

I napriek tomu, že ide o menšiu hru, poháňaná bude vďaka Unreal Engine 4, ktorý by mal zabezpečiť, aspoň v rukách šikovných ľudí naozaj kvalitnú vizuálnu stránku. Využité budú aj skúsenosti vývojárov s nástrojmi pre fyziku, ako PhysX, Apex Destruction a technológiou Flex.

Zatiaľ sme dostali k dispozícii iba zopár informácií, plagát a 3 screenshoty, na ktorých je zachytená deštrukcia prostredia.

Logo_Final_01.0

dg_screen_03_toiletsdg_screen_01_diningroom dg_screen_02_kitchen

Hra bude dostupná už v máji pre platformy PC, PlayStation 4 a XBOX One. Distribúcia bude výhradne digitálna, takže priaznivci fyzických kópií majú tentokrát smolu.

Komentuj!