Register

A password will be e-mailed to you.

Leonardo, Donatello, Michelangelo a Raphael sú komiksové postavy, ktoré pozná celý svet ako Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT), v našich končinách skôr pod prekladom Ninja korytnačky. Prvý krát sa tieto zmutované korytnačky predstavili verejnosti v komikse z roku 1984. Asi málokto vtedy očakával, aký kult sa z tejto značky stane. Okrem komiksov, rôznych hračiek, zberateľských predmetov, seriálov a filmov sa TMNT objavujú aj vo videohrách. A práve najnovšie informácie naznačujú, že by sme sa mali dočkať novej hry, v ktorej si zahráme za najznámejšie korytnačky na svete.

Austrálska ratingová organizácia tridsiateho novembra zaregistrovala a ohodnotila hru s názvom Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan od PlatinumGames, tvorcov vynikajúcej hack & slash série Bayonetta, či Metal Gear Rising: Revengeance (hack & slash spin-off série Metal Gear Solid). Hra si vyslúžila rating “M”, čo znamená, že hra je odporúčaná hráčom od pätnástich rokov a na priloženom obrázku si môžete pozrieť podrobnosti týkajúce sa ratingu “M” (viď tabuľka).Ratingovka

Hra zatiaľ nebola oficiálne predstavená, avšak po úniku informácií o existencii tohto titulu, môžeme ohlásenie očakávať v dohľadnej dobe. Platformy, na ktoré sa hra dostane zatiaľ nie sú potvrdené, avšak nasledovný obrázok hovorí o PC, PS4, PS3, XBOX One a XBOX 360 verzii.

CVGG2orXIAA-pZ4

Hra bude nástupcom titulu Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze z roku 2014, ktorú vytvorilo štúdio WayForward Technologies a na základe vyťaženia štúdia PlatinumGames (prípravujú exkluzivity pre rôzne platformy – Nier: Automata pre PS4, Scalebound pre Xbox One a Star Fox Zero pre Nintendo Wii U), ťažko predpovedať dátum vydania. Keďže nás však budúci rok čaká film Teenage Mutant Ninja Turtles: Half Shell, sequel k prvému dielu z roku 2014, ponúka sa vydať hru spolu s filmom a zviezť sa na dosahu promo kampane, ktorá určite bude film propagovať ako udalosť roku. Len čo sa dozvieme o hre bližšie podrobnosti, budeme Vás informovať.

Komentuj!