Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony každoročne, počas mesiaca december, postupne nadeľuje hráčom dvanásť titulov v zľave. Táto akcia dostala pomenovanie “12 Deals of Christmas” a pravideľne zahŕňa viac-menej nové a veľké tituly. Ktorá hra sa nachádza ako prvá v tejto akcii?

Nejde o nič menšie, ako Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, jeden z najlepších titulov tohto roku. Hodnotenia sa aktuálne podľa serveru Metacritic držia nad 90 % pre všetky platformy, PC má priemer 91 %, PS4 verzia 93% a XBOX One dokonca ešte vyššie, konkrétne 95%. My v redakcii sme sa na MGS V: The Phantom Pain pozreli taktiež, o recenziu sa postaral Majo a nájdete ju na tomto odkaze. O kvalitách hry niet pochýb, takmer všade na internete sa píše, že Hideo Kojima vytvoril masterpiece a so svojim “dieťaťom” sa rozlúčil s plnou parádou.

Banner

Hra obdržala 50% zľavu na obe konzoly od Sony, t.j. PS4 aj PS3, takže si ju aktuálne môžete zaobstarať za tieto ceny:MGS

Ak sa neviete rozhodnúť, či si hru máte zakúpiť v tejto akcii, čas máte do zajtrajšej polnoci (t.j. prelom 03.12. a 04.12.), kedy ponuka vyprší a do zľavy sa dostane iný titul. Momentálne výhodnejšiu cenu za novú kópiu nenájdete, hra sa v našich obchodoch predáva od približne 47 €, takže pokiaľ máte Metal Gear Solid V: The Phantom Pain na svojom wishliste, neváhajte, kupujte a hrajte.

Komentuj!