Register

A password will be e-mailed to you.

Svet Fallout 4 je sakra rozľahlé miesto, v ktorom mnohí z nás trávia dlhé hodiny, či už robením questov, zveľaďovaním svojich usadlostí alebo bádaním po nových lokáciach. Ak sa chcete presúvať efektívnejšie, neprestávajte čítať!

Wastelanders, dávam vám do pozornosti nasledovnú pomôcku – high resolution Fallout 4 mapu od Reddit užívateľa koolkyle802. Díky Kyle! Kyle si dal námahu a vyznačil na mape všetky mestečká, usadlosti, vaulty a body záujmu. V mape tiež nájdete lokácie magazínov, nahrávok a bobblehead Fallout postavičiek.  Územie je tiež farebne odlíšené podľa úrovne nebezpečenstva v daných oblastiach.

Je hádam jasné, že 100% presnosť sa zaručiť nedá, no ako pomôcka môže mapa poslúžiť skvelo, pokiaľ vám to nepripadá ako istá forma cheatingu (dá sa polemizovať). Podobné pomôcky môžu pre niekoho znížiť pôžitok z voľného pohybu a preskúmavania openworldu, no pokiaľ máte nahratých 150 hodín a už druhy deň pátrate po poslednom nepokorenom vaulte, práve ste vyhrali jackpot.

Mapa je v rozlíšení 4158×4155, takže môžete zoomovať koľko vám oči ráčia. Pôvodný Dropbox link je extrémne vyťažený, takže pokiaľ sa vám z neho nepodarí mapu stiahnuť, skúste prosím náhradny link.

Ako bonus je tu nasledovné video, ktoré vám dá lepšiu predstavu o rozľahlosti Fallout 4 aj s približným porovnaním s ostatnými známymi hrami.

Komentuj!