Register

A password will be e-mailed to you.

Overwatch, nová IP (intellectual property) hernej spoločnosti Blizzard, bola po prvý raz oznámená na výstave Blizzcon 2014. Už vtedy sa skloňoval začiatok roka 2015 ako obdobie, kedy by reálne mohol začať BETA test, no teória sa nestretla s realitou a museli sme si počkať v podstate celý jeden rok od oznámenia. Október 2015 je teda novým dátumom, ktorý je však už finálne potvrdený!

Je to čierne na bielom a to doslova! Na oficiálnej stránke pre hru Overwatch sa objavil obšírny článok, v ktorom Blizzard objasňuje situáciu o čoskoro štartujúcom BETA teste.

BETA test bude rozdelený na dve fázy.

Uzatvorený BETA test, v ktorom pôjde hlavne o čo najkvalitnejší feedback pre vývojárov. Tento uzatvorený test bude prístupný len pre malú skupinu hráčov. Dôvod je jednoduchý – Blizzard potrebuje kvalitnú odozvu od hráčov, pričom zdôrazňuje fakt, že chce, aby hráči vyskúšali všetky aspekty hry od máp, hrdinov, zbraní, špeciálnych schopností a jednoducho každej jednej veci, ktorá sa v hre nachádza. Simultánne budú vytvorené aj fóra, na ktoré budú hráči môcť postovať feedback z hrania. Uzatvorený BETA test bude prístupný od 27. októbra pre Americký región s prísľubom, že Európa bude následovať v krátkom časovom horizonte.

BETA test víkendy, v ktorých pôjde zasa o absolútne a maximálne vyťaženie železa (čítaj serverov), na ktorých Overwatch pobeží. Blizzard si vyberie náhodne víkendy, kedy sprístupní hru pre omnoho väčší počet hráčov, než tomu bude u uzatvorených BETA testov. Už teraz má Blizzard mnoho hráčov, ktorí sa počas celého roka prihlásili do BETA testu, a tak nebude problém vyberať spomedzi uchádzačov. Prvý z takýchto víkendov započne po Blizzcone 2015, ktorý sa bude konať počas 6. a 7. novembra.

Overwatch BETA testy budú prístupné len pre PC platformu a na to aby ste si mohli zahrať, budete potrebovať battle.net klienta a prihlásenie do testu samotného.

Komentuj!