Register

A password will be e-mailed to you.

Electronic Arts podľa očakávania  oznámili na tlačovej konferencii EA Play aj pokračovania svojich úspešných sérii Madden NFL a NBA live. Obe série sú tu už s nami dlho a obe sú populárne najmä v zámorí- i keď NBA Live to má omnoho ťažšie vďaka konkurenčnej NBA 2K.

Po titule FIFA19 bol najskôr predstavený Madden NFL 19, pokračovanie dlhoročnej série amerického futbalu, konkrétne ligy National Football League. Vďaka veľkej kúpnej sile v USA je Madden jedna z dlhodobo najpredávanejších športových videohier od EA Sports. Prvá hra vyšla v roku 1988 pod názvom John Madden Football a odvtedy táto séria stále úspešne pokračuje. Vďaka chystanému Origin Access Premier, ktorý predplatiteľom umožní si zahrať všetky nové EA hry, akonáhle vyjdu alebo dokonca v predstihu, si budeme môcť Madden NFL 19 zahrať už 10. augusta 2018. Hra dorazí nielen na PlayStation 4 a Xbox One, ale po dlhšej dobe tiež na PC, čo je celkom príjemné prekvapenie.

Po Madden NFL 19 nasledovalo predstavenie ďalšieho ročníka basketbalu od EA Sports. NBA Live 19 dorazí na trh 7. septembra tohto roku vo verziách pre PlayStation 4 a Xbox One. V tomto prípade to však zatiaľ nevyzerá, že by nové NBA vyšlo na aj na platformu PC. Demoverzia by mala byť dostupná 24. augusta, takže si bude možné najnovší basketbal od EA vyskúšať ešte pred vydaním. Ďalšie informácie zatiaľ neboli poskytnuté, no akonáhle sa objaví niečo dôležité, budeme vás informovať.

Zdroj: tlačová konferencia EA Play

Komentuj!