Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft to so značkou Rainbow Six: Siege myslí naozaj vážne. Prekopal obsah, ktorý hráči dostanú pri kúpe tejto hry. Čo sa zmenilo?

Rainbow Six: Siege vstupuje do svojej tretej sezóny. Za ten čas sa v hre stihlo zmeniť mnohé. Výsledkom je, že dnes pri kúpe tejto hry dostanete iný obsah, ako keby ste si ju kúpili pred rokmi.

Novinkou je co-op zombie mód. Okrem toho, virtuálna mena renown bude odstránená pri nákupe pôvodných 20 operátorov. Jej využitie tiež úplne odpadne pri kúpe modifikácii na zbrane. Tým, ktorí si ich už stihli za menu nakúpiť bude vrátená. Ako-taká v hre však ostane. Toto sa bude týkať hráčov, ktorí vlastnia Advanced, Gold a Complete edície. Táto novinka platí od 6. marca

Pozornosti sa dostalo aj Starter edícií, ktorá ponúkala dvoch náhodných operátorov v úvode. Po zavedení noviniek tento počet stúpne na šesť. Náhodný výber bude z okliešteného množstva desiatich operátorov. Výber Ubisoftu padol na tých, ktorí sa ľahšie učia hrať. Aj keď sa to možno nezdá, tento francúzsky herný gigant naozaj myslí na svojich hráčov. Minimálne na hráčov Rainbow Six. Update je zameraný najmä na pomoc nováčikom dostať sa do hry – čím sa samozrejme rozšíri súčasná hráčska základňa.

Komentuj!