Register

A password will be e-mailed to you.

Už 1. apríla 2018 bude mať najpopulárnejšia RTS histórie a jeden z prvých moderných eSportov na svojej narodeninovej torte 20 sviečok. Pri tejto príležitosti sa duch StarCraftu rozšíri do ostatných Blizzard hier a prinesie so sebou nádielku noviniek.

V prvom rade, náš oslávenec StarCraft: Remastered, najnovšia iterácia pôvodnej klasiky, ktorá ju minulý rok priniesla do modernej éry, dostane skin užívateľského rozhrania. Stačí sa prihlásiť do hry kedykoľvek po 6. marci. Podobná odmena čaká aj hráčov modernejšej StarCraft 2, ktorá je v súčasnosti free to play. Navyše sa môžu tešiť aj na päticu nových portrétov.

Fanúšikovia ostatných Blizzard hier sa k oslave môžu takisto pridať. Diablo dostane nového peta – bojový križník Dominion’s Revenge. V Overwatch príde po Nove ďalší starcraftovský skin pre Widowmaker – tentokrát Sarah Kerrigan, predtým než sa z nej stala kráľovná zergov. Medzi 31. marcom a 6. aprílom, pokiaľ hráči použíjú príkaz “/salute” vo World of Warcraft, keď nablízku bude StarCraft-inšpirovaný pet, dostanú “Salute to StarCraft” feat. Heroes of the Storm čakajú portréty.

Nakoniec, kartoví fanúšikovia v Hearthstone sa môžu tešiť na špeciálny Tavern Brawl inšpirovaným vesmírnou RTS medzi 21. a 25. marcom. Odmenou za jeho splnenie budú hneď 3 balíčky kariet z expanzie Kobolds & Catacombs.

Popri in-game odmenách sa môžeme tešiť aj na video oslavujúce túto legendárnu hru a chýbať nebude ani výročný stream na Twitch.tv 30. marca.

Bližšie detaily o udalosti sú dostupné na oficiálnej stránke.

Komentuj!