Register

A password will be e-mailed to you.

PlayStation 4 exkluzivita Detroit: Become Human od štúdia Quantic Dream (tvorcovia Heavy Rain, či Beyond: Two Souls) má oficiálne oznámený dátum vydania. Ten bol stanovený na 25. mája tohto roku. SONY dokonca zároveň oznámilo oficiálnu podporu českého prekladu.

SONY vo svojej tlačovej správe doslova uvádza: “Sme veľmi potešení, že hra ponúkne hráčom textovú podporu češtiny, lebo v hre nebude núdza o dramatické voľby hráčov a tí si vďaka tomu príbeh budú môcť vychutnať plnými dúškami vo svojej materčine.”

Detroit: Become Human je interaktívnou sci-fi adventúrou, ktorá ponúkne tri hrateľné postavy, s ktorými budeme mať možnosť ovplyvňovať dej. Ten sa odohráva v Detroite v blízkej budúcnosti, kedy sa ľudstvo naučilo vyrábať androidov, ktorí sú prakticky nerozpoznateľní od obyčajných ľudí. Androidi sa v tej dobe rozšírili prakticky do všetkých oblastí ľudského života. Takže napríklad upratujú ulice, opravujú elektrické vedenia, obsluhujú v reštauráciách, či strážia deti. Avšak časom si niektorí androidi začali uvedomovať samých seba a začali sa vyčleňovať zo systému. Ľudia začali týchto androidov prezívať devianti. A my, hráči, budeme sledovať príbeh práve z pohľadu troch deviantov, konkrétne Marcusa, Connora a androidky Kary.

Komentuj!