Register

A password will be e-mailed to you.

December sa vždy nesie v znamení veľkých zliav a výnimkou nie sú ani internetové obchody s hrami. Zimný výpredaj spustil aj GOG a pri tejto príležitosti nám ponúka aj jeden titul úplne zadarmo.

Tentokrát je zľavnených viac ako 900 titulov, pričom sa tieto zľavy pohybujú od 10 až po neuveriteľných 90%. Z tých zaujímavejších by sme radi spomenuli napríklad The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition, ktorý dostal 60% zľavu a je tak k dispozícii za skvelých 19,95 eur. Ak máte chuť na vlastnú kožu zažiť hrôzy vojny, tak vám môžeme odporučiť titul This War of Mine, ktorý vás pri 80% zľave vyjde iba na 3,79 eur. Tiež by bolo dobré podotknúť, že ak na zľavách utratíte 12,69 eur, tak dostanete ako bonus titul Hard West. Celý výpredajový ošiaľ pritom potrvá až do 26. decembra 2017.

Tohtoročný zimný výpredaj prišiel s takzvanými “hviezdami”. Za každú hviezdu zaplatíte 2,59 eur a následne za ňu dostanete náhodnú hru. Hráči sa každopádne nemusia obávať, že by za túto sumu dostali zlé, či nehodnotné tituly. Aj keď tu, samozrejme, zohráva určitú úlohu nahoda, za jednu hviezdu dostanete hru s minimálne dvojnásobnou hodnotou a pokojne sa vám môže ujsť aj nejaká novinka.

Zimný výpredaj taktiež sprevádza aj hra zadarmo, ktorou je remasterovaná verzia legendárnej adventúry – Grim Fandango Remastered od štúdia Double Fine Productions. Táto akcia potrvá len do 14. decembra 2017 takže pokiaľ máte chuť na precvičenie si vašich mozgových buniek a chcete sa popritom aj trochu zabaviť, tak niet nad čím váhať.

Komentuj!