Register

A password will be e-mailed to you.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege dosiahol 100,000 hráčov, po tom čo Ubisoft Montreal vydal nový update. Pomôže to tomuto titulu priblížiť sa v počte hráčov top online akciám?

Titul Tom Clancy’s Rainbow Six Siege mal už pri vydaní ambície stať sa populárnou online akciou. Či tieto ambície Ubisoftu siahali až k zosadeniu jednotky na trhu, Counter-Strike: Global Offensive, ťažko odhadnúť. Jedno je však isté, vývojári tiahli do boja s víziou urobiť z tohto projektu kompetitívnu hru. Dá sa povedať, že tento úspech si môžu v Montreale odškrtnúť.

Hre však stále chýba masívnejšia hráčska základňa. Tú sa mierne podarilo rozšíriť až updatom White Noise. Trend v počte hráčov síce mierne upadal, no druhé rozšírenie vyhnalo čísla na nové maximá. White Noise pridal 3 nových operátorov, z ktorých najzaujímavejšie vyzerá hacker, ktorý vám môže napichnúť telefón. Z ostatných dvoch sa jeden môže ukryť pred kamerami a dronmi, kým posledný je vybavený dvojhlavňovým granátometom. Pribudla aj nová mapa Mok Myeok Tower.

Rozšírenie možno považovať za úspech, čo dokazovali aj počty simultánne pripojených hráčov. Tie síce bezprostredne na to podľa Steam štatistík poklesli približne o 20,000, no titul sa i napriek tomu drží v top10 najhranejších hier na tejto platforme. Ubisoft sa skratka snaží hru držať v zabehnutom štandarde a ich starostlivosť sa vypláca. Ďalšie rozšírenia sú, samozrejme, v príprave a dávkované budú po kvartáloch.

Komentuj!