Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci je Black Friday primárne americkou záležitosťou, za posledné roky sa toto zľavové šialenstvo rozšírilo takmer všade. Pre nás hráčov to znamená najmä to, že si mnoho skvelých titulov môžeme zakúpiť za skvelé sumy.

Tohtoročné zľavy, samozrejme, nezabúdajú na žiadne zariadenie od Sony, a preto sú v akcii dostupné hry a rozšírenia nielen pre PlayStation 4, ale aj pre PlayStation 3, handheld PS VITA a virtuálnu realitu PS VR. Za výhodnú cenu je k dispozícii aj ročné predplatné PS Plus.

Ak ste radostne otvorili PS Store a zatiaľ tam Black Friday nevidíte, je to spôsobené tým, že nemáte členstvo PS Plus. Tento rok totiž predplatitelia majú k zľavám prednostný prístup, zvyšok hráčov bude musieť počkať do 23. novembra.

Zliav je v každom prípade dostatok a na svoje si príde naozaj každý jeden hráč. Máte srdce pretekára? Potom môžete siahnuť po Gran Turismo SPORT, F1 2017, prípadne najnovšom Need for Speed Payback. Máte radšej chuť na menší výlet do histórie? Potom je k dispozícii Assassin’s Creed Origins, Wolfenstein II: The New Colossus, Call of Duty: WWII, či Battlefield 1. Športové duše určite ocenia hry ako FIFA 18, WWE 2K18, prípadne NBA 2K18. Dobrodruhovia sa môžu vrhnúť na najnovší Uncharted: The Lost Legacy, no v zľave nájdete aj predošlé časti. Za zmienku určite stoja aj tituly ako Horizon Zero Dawn, Nioh, Bloodborne, Middle-earth: Shadow of War, The Evil Within 2, Life is Strange: Before the Storm, NieR: Automata, Persona 5, TEKKEN 7, Ratchet & Clank, alebo South Park: The Fractured but Whole. Skrátka, je toho veľa. Kompletný zoznam hier nájdete na PlayStation.Blog, prípadne priamo v PS Store.

Zdroj: PS StorePlayStation.Blog

Komentuj!