Register

A password will be e-mailed to you.

Iba včera vyšla očakávaná novinka z dielne francúzskeho Ubisoftu s názvom For Honor. Úplne nová značka v portfóliu tejto spoločnosti sa zatiaľ javí celkom sľubne a do beta testu sa, podľa samotného štúdia, zapojilo približne 3 milióny hráčov. Teraz sa však poďme pozrieť na to, aká dlhá je singleplayerová kampaň tohto titulu.

Azda nikomu neunikol fakt, že For Honor je prevažne multiplayerová záležitosť, no mnoho hráčov určite zaujímajú aj údaje o príbehovej kampani pre jedného hráča. Podľa prvých údajov zo serveru howlongtobeat vám kampaň zaberie približne sedem hodín, čo nie je úplne najhoršie číslo, ak berieme do úvahy, že hra je zameraná primárne na multiplayer. Magazín Push Square však hovorí o piatich až šiestich hodinách na obtiažnosť normal, čo znie o niečo horšie.

Prvé ohlasy zo zahraničných magazínov hovoria o tom, že kampaň je rozdelená na tri kapitoly, čo je vzhľadom na tri prítomné skupiny bojovníkov celkom logické. V každej z nich si zahráte za jednu skupinu bojovníkov, pričom najprv si zahráte za rytierov, potom prídu na rad Vikingovia a posledná kapitola zase patrí samurajom. Každá kapitola obsahuje šesť misií, ktoré vám zaberú približne 40 minút herného času, aspoň podľa magazínu Twinfinite. V poslednej informácií sa informácie od zahraničných kolegov trochu rozchádzajú, pretože napríklad Twinfinite tvrdí, že singleplayerová kampaň slúži iba ako príprava pre multiplayer, no na druhú stranu tu je názor od Push Square, kde sa spomína, že kampaň nie je iba jednorázová výplň slúžiaca ako tutoriál. Najlepšie bude urobiť si vlastný názor, no tak či onak, For Honor je hra primárne zameraná na multiplayer, a preto sa treba podľa toho pred kúpou zariadiť.

Na záver iba pripomíname, že ešte stále máte možnosť vyhrať For Honor v našej súťaži. Hráme o PC verziu, pričom podmienky pre zapojenie sa sú skutočne jednoduché, a preto neváhajte využiť túto príležitosť. Súťaž nájdete na tomto odkaze.

Komentuj!