Register

A password will be e-mailed to you.

Často vás informujeme o zaujímavých ponukách obchodu Humble Bundle. Vždy sa jednalo o skromné balíky za rozumnú cenu, ale tentokrát nie. Ich najnovší je totiž v porovnaní s ostatnými naozaj gigantický.

Špeciálny balík s názvom Humble Freedom Bundle bude k dispozícii iba jeden týždeň a na stránke obchodu má vyčlenený zvláštny priestor. Jedná sa totiž o originálnu akciu, ktorej cieľom je poskytnúť peniaze na dobré účely. Celý nápad vznikol ako reakcia na aktivity nového amerického prezidenta, Donalda Trumpa. Jeho snahy o uzavretie hraníc pre imigrantov sa stretli s hlasným odporom a známy podporovateľ dobročinných akcií, Humble Bundle, neostáva pozadu. Celých 100% zo zisku tak poputuje k rôznym organizáciám, ktoré sa venujú tejto problematike. Navyše obchod z vlastných zdrojov venuje ďalších 300 000 dolárov.

A teraz poďme k samotnému balíku. Jeho ponuka je značná počtom aj kvalitou. Keby sme si to mali zhrnúť, nájdeme v ňom vyše 40 hier a k tomu aj niekoľko kníh a komiksov. Ponuka by sa časom mala ešte rozšíriť. Ako už ale iste tušíte, také množstvo titulov vás nebude stáť pár eur. Balík totiž ponúka iba jednu vrstvu pre všetko, a jej obsah môže byť váš za 30 dolárov. To nie je práve málo a pravidelní zákazníci asi nie sú na také sumy zvyknutí, ale v tomto prípade je cena opodstatnená. Skutočná hodnota balíka je totiž vyššia ako 600 dolárov.

V balíku nájdeme hneď niekoľko známych hier. Medzi najväčšie môžeme zaradiť logickú hru The Witness, ktorá si pri vydaní vyslúžila uznanie u kritiky aj hráčov. Ďalším hitom je Stardew Valley, nenápadná nezávislá hra, ktorá však pri vydaní očarila množstvo hráčov svojim chytľavým stvárnením farmárčenia. Pod hladinu mora vás vezme hra Subnautica, v ktorej môžete preskúmať hlbiny sveta a pri tom si stavať základne a vyrábať predmety a ponorky. Day of the Tentacle je aj po rokoch stále cenená adventúra, ktorá poteší nejedného staršieho hráča. Tentokrát si ju môžete zahrať v remasterovanej verzii. Veľmi známe vývojárske štúdio Insomniac Games venovalo do ponuky svoj menší titul Song of the Deep, kde sa taktiež pozriete v ponorke do hlbín oceánu. Spomenúť môžeme aj The Stanley Parable, The Swapper, Mini Metro, World of Goo, Super Meat Boy

Vo vymenovávaní titulov by sme mohli pokračovať ešte dlho, ako ochutnávka to však musí stačiť. Celý zoznam si môžete prezrieť priamo v obchode. Za nás sa rozhodne jedná o zaujímavú ponuku, ak nepohrdnete dobrou nezávislou hrou. Stačí len prehltnúť vyššiu cenu.

Komentuj!