Register

A password will be e-mailed to you.

Hideo Kojima, známy japonský vývojár vytvoril svoju poslednú hru ešte v roku 2015. Hra Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ktorú vydalo štúdio Konami bola iste skvelou hrou, ale zarytí fanúšikovia ju neprijali úplne pozitívne. Po zrušení hry Silent Hills nasledoval Kojimov odchod z tejto firmy v decembri 2015 a založenie vlastného štúdia Kojima Productions. Hideo Kojima následne uzavrel zmluvu o spolupráci s firmou Sony a potvrdil, že pre túto najznámejšiu japonskú firmu pripravuje nový titul.

Už počas tlačovej konferencie Sony na E3 2016 ukázal Kojima prvý trailer, alebo skôr upútavku na svoj nový projekt s názvom Death Stranding. Trailer však vtedy neukázal dokopy nič, nebolo jasné, ani o aký žáner pôjde. Skôr bol predstavený len nejaký náznak, bez akýchkoľvek vodítok. Pozrite sa na neho preto sami.

Avšak pred pár dňami, na The Game Awards 2016 bol odhalený nový trailer z Death Stranding. Kojima však zostal verný svojej povesti, a trailer je zase poriadne zvláštny až bizarný. Vystupuje v ňom postava, ktorá vyzerá rovnako ako režisér Guillermo del Toro, ktorý mal s Kojimom spolupracovať na zrušenej hre Silent Hills. Muž, ktorý vyzerá ako Del Toro má zbraň, ktorá má vnútri živé dieťa, potom je vidieť moderné tanky a zvláštnych kostlivých vojakov. A na tankoch zase nechýbajú akési živé organizmy.

Na The Game Awards 2016 bolo ešte odhalené, že okrem Normana Reedusa bude v hre vystupovať tiež herec Mads Mikkelsen, ktorý je známy z bondovky Casino Royale alebo ako Hannibal Lecter zo seriálu Hannibal.

Čo si myslíte vy o tejto novej, bizarnej hre od Hideo Kojimu? Vyzerá to, že zrejme pôjde o záchranu ľudstva pred samotnou Smrťou, ktorá vedie vojnu proti ľudstvu. Myslíte, že to bude mix medzi Metal Gear Solid a Silent Hill? Alebo budeme svedkami zrodenia nového žánru? Každopádne to vyzerá na veľmi zaujímavú tému a aj hru.

Komentuj!