Register

A password will be e-mailed to you.

Nový mesiac prichádza, a zároveň nám otvára bránu do herného sveta pomocou Playstation Plus a Xbox Gold. Čo nás čaká v novembri 2016?

Nový mesiac je už za rohom, a ani tento krát sa nevyhneme novej nádielke hier, či už na Xbox Gold alebo na PS Plus. Poďme si bližšie predstaviť, čo nás v mesiaci november čaká a neminie.

Xbox One nám v novembri ponúkne detektívny thriller Murdered: Soul Suspect a nezabudne ani na multiplayerovú akciu s názvom Super Dungeon Brothers.

Na Xbox 360 a Xbox One sa pre zmenu dočkáme hry Far Cry 3: Blood Dragon, ktorá si odnášal celkom slušné čísla v recenziách a taktiež remasteru adventúry s názvom The Secret of Monkey Island: Special Edition.

Čo sa týka Playstation Plus –  na PS4 bude k dispozícii walking simulator so sci-fi retro nádychom Everybody”s Gone to the Rapture. Ďalšou hrou na PS4 bude The Deadly Tower of Monsters.

Na PS3 si budú môcť hráči vyskúšať vynikajúco hodnotenú rally hru Dirt 3 a netradičné RPG Costume Quest 2.

Na PS Vita nám PS Plus ponúkne RPG ťahovku, v ktorej sa zahráme s písmenkami. Volá Letter Quest Remastered a ďalšou a úplne posledným titulom zadarmo bude Pumped BMX+ určený pre fanúšikov BMX bicyklov a náročných tratí.

Komentuj!